LV / Interesantas ziņas par visu pasaulē

Trier – sena pilsēta Vācijā

Senākā vācijas pilsēta Trier ir ideāla vieta, ekskursijas bez pūļus tūristu un interesantu muzeju. Tas atrodas rietumu krastā Mozeles ielejā starp vīnogulājiem pakalniem provincē Reinzemes-Pfalca, kas ir gandrīz uz robežas ar Luksemburgu.

Interesants fakts ir tas, ka pilsēta ar bagātu vēsturi, jo tā ir daļa no mantojuma треверов, romieši, galli, franku un ko hun. Tās nosaukums cēlies no cilts Гальсеев Тревери, покорившегося Jūliju Ķeizaram aptuveni 50 gadā mūsu ērā Vēlāk imperators Augusts nolēma pārdēvēt pilsētu Augustā Треверс, kas burtiski nozīmē "pilsēta Augusts valstī Треверс".
Tur jūs varat atrast senās drupas, muzeji, pieminekļi, veikls mājiņas, klusas ieliņas un skaisti parki. Viens no lielākajiem objektiem, kas tur – Kārļa Marksa māja-muzejs, jo Trier – viņa dzimto pilsētu.

Šajā vācu pilsētiņā atrodas arī paši vecie pilsētas vārti pasaulē – Ostas Нигра un vecākā katedrāle pasaulē "Sv. Peter". Trier daudz vēsturisku pieminekļu dažādu laikmetu, bet slavenākais no tiem ir Melni Vārti, kas ir pilsētas simbols un ir iekļauti UNESCO. Tie ir augstums ir apmēram 30 metru augstumā, un tika uzcelta par 180 gadiem, no milzīgiem akmens blokiem, neizmantojot cementa.

Starp apskates objektiem, jums noteikti vajadzētu apmeklēt amfiteātri un romiešu pirts, раннехристианскую baziliku Konstantīna Lielā, pils reiha Кессельштадт un parīzes "svētais Pēteris".

Ir arī vērts redzēt ūdenskritumi centrā, skaista pilsēta-Saarburg, kas atrodas kalna nogāzē, netālu no upes, Moselle, kas atrodas 20 km no Trīres, bet ļoti skaistu skatu šajā jomā, bez šaubām, ir peldēšanās upes gulbji.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Похожие новости

  • Pievienojieties tagad

      Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru

    Žurnālisti